март 17, 2011

Кристален дезодорант

Уникалният био дезодорант „Deo Crystal" е 100% природен продукт, който не допуска неприятни телесни миризми по дрехите и тялото ви.
Природното изобретение е познато още преди новото летоброене в Китай и Египет като „алунит", наричан още „убиецът на миризми".   Малко по-късно индианците обтривали телата си с него, за да не ги подушат животните. В още по-близки времена, в римската войска са го използвали като най-ефективното хигиенично средство. В днешни времена професионалният кристален дезодорант е предназначен за военни и спортисти, като се явява и най-ефикасното средство в личната хигиена на масовия потребител.

Погрешно е схващането, че миризмата на пот, излъчвана от човешкото тяло, се дължи само на горещините и високите температури през лятото. Причина за това могат да бъдат и повишаването на адреналина при стресови ситуации или напрежение. В лицето на Deo Crystal е открито ново решение, което възпира развитието на кожната бактерия и предизвикваната от нея телесна миризма. Факт е, че минути след изкъпване, независимо през лятото или през зимата, тази бактерия започва да прониква, да се развива и да действа, предизвиквайки отделянето на миризма, независимо дали се потите малко или много, минусови ли са температурите навън или пък е горещо. Затова дори през зимния сезон, когато се обличате с повече и по-дебели дрехи е също толкова наложително използването на продукт, елиминиращ причината за неприятната миризма по тялото и дрехите, които освен, че съхнат трудно, се захабяват много по-бързо от честото им изпиране.
Как действа...
Кристалният дезодорант образува защитен слой върху кожата, без да запушва порите, като така създава среда, невъзможна за проникването на бактерията и нейното развитие и по този начин се предотвратява неприятната миризма. Ефектът и действието му са мигновени, осезаеми и трайни. Още с първата употреба разбирате, че ползвате нещо различно и ще се „влюбите от пръв поглед".
Добре е да се знае, че не е здравословно да се опитвате да спрете потенето по каквито и да е начини, защото то е естествен регулатор за поддържане на телесната температура и изхвърляне на токсините от тялото. Природният кристал не спира потенето, нито пък смесва миризмите на пот и дезодорант.След като го използвате, спокойно можете да добавите и любимия си парфюм.
Минералните соли...
Део Кристал е естествен продукт, съставен изцяло от минерали и вода. Това автоматично го извежда на челна позиция, като естествен помощник в борбата за опазването на околната среда, щадящ озоновия слой и здравето на човека.
Продуктът, освен че е дезодорант, може да се ползва и за почистване на мазна кожа, също така има отзиви на потребители и за ефекта му срещу гъбички, херпеси и брадавици по кожата. Кристала може да бъде съхраняван без капачка, като това няма да наруши структурата или да влоши действието му.

Може да закупите натуралния дезодорант на изложението „Алея на здравето” в НДК, което ще продължи до Неделя – 20ти март или да го поръчате чрез официалния сайт на Deo Crystal – deocrystal.eu

Няма коментари:

Публикуване на коментар