ноември 22, 2012

Езотерика

Езотериката е клон на човешкото знание, което предава скрита, тайна информация само на духовно посветените. „Езотерика“ или „езотерично“ се нарича всяко окултно учение предназначено за определен кръг напреднали човешки души. Такова учение изучава тайното познание, предавано от духовни учители. Докато знанието е по принцип философско или етическо и мистично, то може на теория да бъде разнородно.
Езотеризмът като вътрешно познание се приема само от хора, поставили в основата на ценностната си система духовното усъвършенстване. Според тях това е познание към което всеки трябва да подходи индивидуално според нивото на собственото си развитие. Според езотеризма всеки сам е отговорен за собствената си съдба.

А сега ви предлагаме едно заглавие от необятната езотерична литература: „Космическият Разум се намесва“. 
 Ако се интересувате от древните предсказания и научните доказателства за същността и начина на проявление на края на епохата, на квантовия преход, на библейски предсказания може да потърсите в новоизлязлата книга. В нея е изложена спасителна методика за всеки човек, преживяващ поредицата от глобални събития. За своето произведение авторът казва: „Голямата екологична и социална криза, в която сме потопени ни накара да направим уникален мост между религия и наука, за да разберем причините и да научим средствата за оцеляване и подобрение на живота си.“
Книгата „Космическият Разум се намесва“ с автор Петър А. Вангелов може да намерите в езотеричните книжарници „Елрид“ и „Нова епоха“ в София или да поръчате на телефони: 0878 558 261, 0886 598 261.
Приятно четене!

Няма коментари:

Публикуване на коментар